Coses verdes, com ara verdures, fetes amb un wok

Si després de tant afartar-te menjant bollicaos creus que t’estàs posant com una puta truja és moment de prendre mesures!

UN wok. Ara tothom vol un puto wok. Va parir!
UN wok. Ara tothom vol un puto wok. Va parir!
  1. Agafa verdures ben maques i talla-les a trossos. Pots cardar-hi ben bé el que et surti dels ous: pastanaga, bròquil, carbassó, ceba… a mi tant me fot el que hi posis, només et demano que ho compris bo, collons, que lo barato sale caro.
  2. Carda-ho al Wok. Un Wok és aquella espècie de paella rara que fan servir els putos japonesos per cuinar. És la puta paella ninja. Raig d’oli enmig i verdures a dintre.
  3. Tras-tras, li fots maneio a les verdures. Afegeix-li xampinyons, gírgoles, o si vols ser més modern que ningú, xiitakes, uns putos bolets igual de sossos però més “gent guai”. Continua saltejant. Vinga, que no es cremi res.
  4. Hi fots una cullerada de salsa de soja, i ho acabes d’amanir amb sèsam d’aquell que foten sobre les putes hamburgueses. Sí, aquell que es queda entre les dents i toca tant els collons.
  5. I ja està. Veus que fàcil?

M’entristeix pensar en tot el jovent que té un Wok a casa, i ni un puto morter.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...