MERCAT DEL FUNK A CA LA IAIA!

MERCAT DEL FUNK A CA LA IAIA!

El cap de setmana del 12, 13 i 14 d’abril, Vic rep com cada any el Mercat del Ram, la fira que aplega a mileeeeers i milers de pixapins que no ham vist una puta vaca a la seva vida i porten als nens a ensumar merda i veure caques de dimensions grotesques; mentre el poble vigatà contempla tractors i excavadores i acaba hipotecat amb un cotxe nou que no necessitava però es que mira nena em feien el 40% de descompte i es clar aquestes coses no passen cada dia!

PEEEEEEEEEEEEEeeeeeerò com que a Les putes receptes de la iaia no ens treu la son veure una puta gallina perquè n’hem vist moltes, hem pensat que era molt millor fotre una mica de jarana, ja que total per lo que em queda de vida que diria la iaia, doncs m’ho passo bé.

Així que com que tenim una terrassa la mar de ben parida, i a males si plou, un local enorme, hem organitzat un concert COLLONUT amb el dúo TAKE AWAY!! Foten funk, r’n’b, tenen molt de groove i altres coses que ens han escrit i que poso amb copiar pegar perquè no pillo un rosco. Però això sí!! Sonen de collons!! 

VINE ME CAGON LA PUTA! QUE HO FOTREM DISSABTE A L’HORA DEL VEMUT!! A les 12 del migdia. I si véns i fots gasto, i a sobre guardes el ticket… IGUAL GUANYES UN PACK DE LLIBRES DE LA IAIA!! I així ja t’oblides de Sant Jordi tu, què collons.

Va, no sigueu rancis i veniu a Les putes receptes de la iaia, que és al Carrer de la Riera de Vic. Al puto costat de la Plaça de sorra, cony.

T’esperem.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

MERCAT DEL FUNK A CA LA IAIA!

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.