Recomanacions per prevenir el Coronavirus

Prevenir el Coronavirus és tant important que ha fet que tornés a escriure en aquest collons de blog, que està més mort que l’Espanyol. Clar que goita, igual ara suspenen la Lliga definitivament i se salva, així que si ell se salva, no sé perquè no hauria de reviure això també.

recomanacions pe prevenir el coronavirus

RECOMANACIONS PER PREVENIR EL CORONAVIRUS

Només n’hi ha una, collons: quedar-te a casa. No et demanen que et fotis un pepino pel cul, et demanen que et quedis a la teva puta casa. No costa tant, joder.

COSES QUE TAMBÉ SÓN IMPORTANTS PER PREVENIR EL CORA_19

Em sembla que en diuen així, del coronavirus, ara.

Aviam, ni t’ho hauria de dir, però com que sou una colla de pòtols us ho repetiré: no tossiu a la cara de la gent, putos guarros de merda. Però ja no perquè hi hagi una pandèmia, sinó perquè és una guarrada!!!! I menys estornudar, hòstia puta, que foteu fàstic.

A més, heu de deixar 1 o 2 metres de distància. Un o dos, no entre un o dos que escriu algun imbècil, no passa res si parles a tres metres. Bueno que igual no et sent, però el virus no el pillarà pas.

Neteja les coses que toques amb els geps. Us passeu el dia rascant-vos el cul, així que ho podríeu agafar com a un costum més habitual, també.

No toqueu, ni feu petons a la gent. Perquè es pot contagiar fàcilment a la gent i perquè fa temps que demanàvem a Déu que poguéssim deixar de tocar-te.

No aneu a llocs multitudinaris. Que aviam, els han cancel·lat, però igual acabeu organitzant una conga amb els veïns d’escala, que us conec.

I el més important: FOTRE CAS A LO DE NO FER DESPLAÇAMENTS, PUTOS RETARDATS!

Això seria el tema del Coronavirus. Però com passem el rato?

Entreteniu-vos a casa, coi. Netejeu-la, que carda fàstic. Que el coronavirus no sé, però el tifus pla que l’agafareu al final.

Mireu la tele, estudieu, aprofiteu per cuinar. Només podreu fer arròs sembla ser, no conec cap recepta que es faci amb paper de vàter, ho sento.

I bé, arribats a aquest punt: sí, si heu estat previsors, compreu el meu nou llibre. La meva millor pitjor idea.

la meva millor pitjor idea

És el resum dels 5 anys de vida d’aquest projecte, amb tot el que ha comportat. No tot ha estat bo, ni tampoc dolent. És el vuitè. Però ja en parlarem quan el pogueu anar a comprar. De moment, a TA PUTA CASA.

 

 

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu