Les putes croquetes de la iaia

Una iaia que no carda croquetes del cagar-hi Sant Marc en espardenyes, ni és una iaia ni és res.

Ningú diu "no" a unes bones croquetes
Ningú diu “no” a unes bones croquetes
  1. Carda a fregir un puto parell de pits de pollastre junt amb ceba i algo de pernil en una cassola mig bona que tinguis. Fet? Doncs ara carda-ho a la picadora. Jo tinc un 1, 2, 3 d’aquells d’abans, me’l va regalar l’Antònio fot molt anys. Tu anant bé no en tens, fota’t, espavila’t a trobar-ne un per ai.
  2. OJU PELIGRO ARA: Carda un bon catxo de mantega en un puto cassó i quan es desfaci, fot-hi farina per crear una bona merderada. Remena amb una barilla, fot-hi ganes, sense parar, moñas. Afegeix-hi llet freda SENSE PARAR DE REMENAR, amb compte, molt de compte. No paris ni un moment, no, no, una mica de nou moscada, vinga, remena cabrit!…
  3. Un cop cuit hi tires la carn picada d’abans. MICA EN MICA. Compte carnús que estàs creant les putes croquetes de la iaia, t’estic cedint una recepta que a la teva puta edat ni hauries de conèixer… fes-t’hi, gaudeix-ho, remena, que no s’enganxi, sent el poder, NO PARIS, VIU EL MOMENT , FES L’AMOR AMB LA CROQUETA.
  4. Un cop tinguis cuita la pasta aquesta, hi cardes paper film per sobre i a directe cap a la puta nevera. Nevera que per cert, hauria de tenir més fiambreres amb croquetes i menys llaunes de Cocacola a mig obrir, cerdo dels collons!
  5. Quan refredin dona’ls forma de croqueta  (NO DE BUNYOL, CARCAMAL, AVIAM SI LES CLASSES DE MANUALITATS VAN SORGIR ALGUN EFECTE), i ja les pots passar per farina i pa rallat. Bueno, i fregir, que sinó cagada.

Mira’ls als ulls mentre s’ho mengen… nota com se’ls eriça la pell… admira el poder de la puta croqueta de la iaia

 

 

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu