Guanyem-nos Europa: mengem cols de Brussel·les

Com a persona normal que sóc, a mi les cols de Brussel·les em semblen una gran puta merda, però com que a la tele diuen que els catalans hem de quedar bé amb Europa perquè ens hi vulguin i ens estimin, proposo menjar-ne  per tal que vegin que nosaltres els tenim molt presents i volem estar amb ells, un cop siguem independents.

lesputesreceptes_COL_bruselles

  1. Agafa un collons de màscara d’aquelles de quan tires el mata rates, te la poses i fots a bullir les cols de Brussel·les en alguna olla grossa. La màscara és degut a la tremenda pudorassa que carden. Aguanta 10 minuts, més o menos, i reserva.
  2. Ara, en una paella, fots a fregir una mica de ceba tallada i algun collons d’all que tinguis per casa.
  3. Quan agafi un coloret maco, afegeix-hi pernil. És important que n’hi posis per dues coses: perquè les cols són més soses que la mare que em va parir; i perquè Europa vegi que nosaltres hem vingut en to de pau, que no és veritat que odiem Espanya, que nosaltres no els fem vetos ni res per l’estil. Joder, que vegin que volem ser els Tinki-Winkis d’Europa, abraçar-nos amb tothom, fer l’amor amb el món.
  4. Afegeix les putes cols, remena, i llest per empassar.

Tu també pots fer història, tu també pots ajudar a Catalunya a guanyar-se Europa. I ho faràs així, dient-los a la puta cara: “mireu, som com vosaltres, també ens atipem amb aquesta basura que porta el vostre nom“.

Lector: Catalunya et necessita. Accepta el repte.

 

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu