Com fotre una mona de pasqua

Si et carda mandra comprar-li la mona al teu puto fillol, sigui perquè no tens gaires calers, o perquè el nen és una mica filldeputa i no se la mereix, et deixo la recepta perquè li facis tu mateix.

Twitter Tweet Small (30)

  1. Prepara pa de pessic, i un cop fet treu-li les crostes, collons, que queden lletges. Ojo amb els dits.
  2. Toca fotre allò de barrejar brandy amb almívar. Es tracta de donar-li un toc, no d’agafar una merda com un piano, així que no et passis amb el mam. Barreja-ho amb ganes.
  3.  Talla el puto pastís pel mig, i amb això el pintes per dalt, per baix i per tot arreu. Fot-hi també melmelada arreu. De la que et surti dels ous.
  4. Com portes el tema de fotre iema pastissera? Em sembla que te’n vaig ensenyar un dia. No sé, no me’n recordo. Passa per aquí si no ho trobes. O per aquí. Ho has de cobrir tot. Tot el puto rato tapant amb l’espàtula, ja veus tu,  més que una mona de Pasqua sembla que enguixis parets.
  5. Temps per la fruita confitada. És molt important que n’hi hagi perquè els nens no la suporten i sempre se la deixen. Un dia de la mona sense piles de fruita a la puta basura no és un dia de la mona autèntic. Ho has de repartir bé, perquè tothom es putegi.
  6. I ara AMB SUMO CUIDADO pintes el tema amb gelatina. A mi em fa una mica de fàstic, semblen mocs, però és lo que hi ha.
  7. Ja només queda la puta collonada de anar enganxant les ametlletes torrades dels collons. A mi em toca molt la figa, sempre li feia fer a l’Antònio.

I ja està. Li cardes a sobre un pollet, un ou de xocolata, plomes de colorins, una puta figuereta deformada del Messi o un puto cagarro de pastor alemán; depenent de lo que el nen es qüestió es mereixi, i li portes a casa.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Especial Sant Joan

Hem preparat un parell de lots a la botiga per que celebris Sant Joan com déu mana. 

Amb descompte fins el 17 de juny. Aprofita!

Com fotre una mona de pasqua

Lot de 6 vins i caves ecològics Jaume Giró

75,00 69,95 
IVA i enviament inclòs

Com fotre una mona de pasqua

Lot de 6 vins i caves Avenc del Garraf

57,50 54,95
IVA i enviament inclòs