Cardem conill amb samfaina

Que el conill amb samfaina és difícil de fer és tan cert com que si et deixes la cartera enmig de Rambla Catalunya l’endemà seguirà sent allà.

El conill amb samfaina és dels millors putos plats de la nostra cuina
El conill amb samfaina és dels millors putos plats de la nostra cuina
  1. Comença per tallar, pelar i netejar les verdures que et faran falta. Apunta: un parell de tomàquets ben parits, un puto pebrot de cada color, una albergínia, ceba, i si vols, un carbassó. Pam, pam, pam, tot ben net i tallat a quadres petits. Sense deixar-s’hi els dits, a poder ser.
  2. Ara, en una cassola ben parida, ho començem a daurar tot. Si no tens res més interessant a fotre et recomano que ho vagis fent per parts. Ara fregeixes una cosa, ara l’altra. Però vaja, com que no tots tenim temps lliure sempre, si ho cardes tot alhora tampoc passa res.
  3. Sigui que ho fas junt o separat, aprofita l’estona per enfarinar el conill. Abans però talla’l, perquè un conill molt gros fa susto. I acte seguit, li cardes una bona passada per la paella, que s’enrosseixi.
  4. Vinga, quan les verdures cardin bona pinta -haurà passat un bona estona-, hi cardes l’animalot aquest al mig, un bon raig de vi blanc, i ho tapes. Tampoc hi sobraria una fulla de llorer, però encara la confondràs amb la maria i la cagarem.
  5. Passats uns minuts, hi afegeixes una picada catalana, ho deixes reposar, i et fots el teu conill amb samfaina ben de gust.

El conill té uns ossos molt petits, així que una vegada comencis a escurar-lo és probable que  algun tros d’os caigui enmig de la samfaina. T’ho dic més per res perquè no et moris escanyussat, que també em sabria greu haver d’anar d’enterro.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Cardem conill amb samfaina

Especial Sant Jordi

Gaudeix d’una experiència exclusiva on tastarem el Vi negre Cabernet Sauvignon de Jaume Giró i Giró, amb l’experta sommelier Vanessa Salinas.

Acompanyat amb formatges de la Garrotxa Mas Claperol.

Ens acompanyarà en Jofre Martell amb la seva icònica ironia.

El lot també inclou el llibre “El puto consultori sentimental de la iaia