Cagallons de xocolata

Que això als restaurant valgui 4 putos euros la ració, et demostra quantes vegades al dia et prenen el pèl. Que només és xocolata amb cereals, joder!

dissabte-30

  1. Fot una tauleta de xocolata a fondre al bany Maria, en algun collons de pot que tinguis. Ah! Res de mariconades de xocolata amb llet, eh? Xocolata forta, de la negra. Bueno, o de la blanca també et deixo fer-ho. Però o una cosa o l’altre, collons, mitjes tintes sí que no.
  2. Es va desfent? Doncs agafes un puto rallador, i hi ralles la pell d’una taronja. Carda-ho fi, que no es noti. Ah, i no t’oblidis de remenar, collons.
  3. Ara et calen uns putos Kellog’s. Bueno, no cal que siguin de marca, els pots comprar de la casa i del tipus que vulguis, però és que jo n’hi dic així, mira. Afegeix-ho al pot.
  4. Agafa’t una safata plana, li fots a sobre l’hi fots paper de plata o de film o algo -les escriptures del pis millor que no-, i amb una cullera fas muntanyetes de cereals enxocolatats. Cardaràs un merder de cal collons, procupa que apart de fer-ho bonic, no tardis un any a fer neta la cuina.
  5. Ho fots a la nevera hora/hora i mitja, hi cardes sal de la gruixuda i un toc de bon oli per sobre, i t’ho podràs fotre, gordo.

I després em veniu amb el què “ai les festes de Nadal quina merda que no es fa més que menjar i m’engreixo com una vaca!”. SI NO COBRISSIS TOT LO QUE ES MOU AMB XOCOLATA. IGUAL NO CARDARIES TANT BULTO, TAMPOC.

Digues algo, per l'amor de Déu