Un puto clàssic de diumenge: el tall rodó

Què? Un altre puto diumenge menjant pollastre a l’ast? FES-T’HI UNA MICA CAGONJUDES! Fot un tall rodó!

Twitter Tweet Small (18)

 

  1. Ves a la carnisseria i quan vegis un tros de carn que et recorda a aquelles que van encabides en unes malles dos talles més petites del que li toquen, compra-ho: és un tall rodó lligat i és imprescindible per a la recepta.
  2. Rosteix-lo en una puta cassola amb oli i llard. A foc lent, això és cuina de diumenge. Sense pressa, collons.
  3. Un cop vagi quedant daurada, hi vas fotent les merdes que l’acompanyaran: cebes senceres -pelades!-, alls, pastanaga, tomàquet, llorer, api… jo que sé, una mica el surti del ous. Ho tapes i ho deixes una estona. U a estona llarga vull dir. Un quart d’hora potser no, però molt menys tampoc. Aprofita per planxar joder, que vas sempre com un puto drapaire.
  4. Hi cardes una mica de vi, lligues una mica la salsa i ho cobreixes tot amb aigua perquè cogui. Ojo: si ets de ciutat més val que no hi cardis l’aigua merdosa aquesta que us pixa l’aixeta.
  5. Deixa coure un altre bon rato. No sé el temps, depèn de la peça. Tu ves punxant-lo amb un pal, però tres quarts d’hora no te’ls treu ni Déu -és diumenge cony, que tens pressa? No has pas d’anar a missa tu!-.
  6. Ara només et queda passar pel puto xino tota la salsa aquesta -quina olor, la hòstia-, i fer el putos rovellons -o un altre bolet, tant se’n fot- a la planxa, apart. Ara en venen tot l’any, és l’avantatge de la globatització i aquelles hòsties.
  7. Barreja la salsa, la carn ja deslligada i tallada i els bolets. Tot junt 5 minuts més fent xupi-xupi, i directament a taula.

Porta temps? SÍ. És difícil? NO GAIRE. Ho faràs? COM QUE ETS UN PUTO VAGO HO DUBTO, PERÒ M’AGRADARIA BASTANT.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu