Fotre vedella amb bolets no és impossible!

Fer vedella amb bolets és una mica toca-collons perquè t’hi tires una bona estona, però alhora et marques un tanto que t’hi cagues.

Twitter Tweet Small (76)

  1. El que et diré ara no t’agradarà, però et fots: compra vedella mitjanament bona. Gasta-te’ls una mica cony, que total t’ho acabaràs gastant en cigarros, i menys benefici que en treus, cagondéu!
  2. La fots en una olla amb oli i un xic de llard a enrossir. No cal que te la quedis mirant, es farà igual.
  3. Fots un sofregit amb ceba, quatre alls, pastanaga, tomàquet i tal i qual i que visquin junts a l’olla. Ja voràs que al final es mig desfan, cosa que ens treu feina. Així ben bé un quart, vint minuts. Què tal si aprofites aquest temps per a planxar, porc?
  4. Recull les putes verdures pastoses aquestes, i les cardes o al morter – 🙂 – o al puto pot de túrmix – 🙁 – i les piques ben fines. També hi pots cardar una picada d’ametlles, julivert i hòsties d’aquelles. En acabat, ho tornes a cardar a dintre, i allargues amb caldo. O aigua. O t’hi pixes, jo que sé, però que hi hagi suc joder. -Ah! I un ragi de vi, eh!-
  5. Neteja els putos bolets que tinguis, els hi cardes un cop de paella -no literal-, i ho agafeixes al tema. Ben bé s’haurà d’estar aquí 20 o 25 minuts més. Però no comencis a donar pel cul amb anar picant coses, que després no menges.

La vedella amb bolets no només és bona com la mare que la va fotre, si no que a més és un producte més halal català que el Lluís Llach, la Forcadell i el Fernandez de la CUP fotent un 3 de 9 amb folre i manilles sobre la muntanya del Canigó alhora que beuen ratafia i canten cançons de Brams.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia