Fotem uns pebrots farcits

Els pebrots farcits no són només allò que tenim tots amb tant polític corrupte. També és una recepta que t’hi cagues de bona.

Twitter Tweet Small8

  1. Compra pebrots del piquillo. Com veuràs, no rima amb “unos pican y otros non”, i això es deu bàsicament a que són diferents. No la caguis, siusplau.
  2. Fot ceba ben fina en una paella, i un cop sigui enrossida, afegeix-hi una cullerada de farina. Remena sense parar. Si pares, hi haurà grumolls, i si hi ha grumolls, el teu plat SERÀ UNA PUTA MERDA.
  3. Espessat, tot? Doncs afegeix-hi bacallà dessalat. Si prefereixes un altre peix, pues tu mateix, mentre no hi hagi espines, tant se’n fot. També hi queden bé les gambes. Tu decieix, remena, fot-hi pebre… i calla.
  4. Un cop ho vegis bé, només es tracta d’anar reomplint els pebrots amb la coa aquesta pringosa. Fot-n’hi amb ganes, però no amb ànsia. I els vas colocant en una safata que pugui anar al forn. -Que quedi bufó, gondéu.-
  5. Per la salsa, carda un parell de pebrots sense omplir al pot del túrmix, una mica de crema de llet, i si t’ha sobrat una mica de relleno.. i carda-li canya a l’assunto.
  6. Rega els pebrots farcits amb la puta salsa que acabes de fotre, un toc de formatge per sobre; i… al forn. A 180º no tardaran gaire a estar. Ves mirant.

Aquesta recepta està molt bé perquè porta una feinada de collons, i total, quan la serveixis tothom donarà per entès que els has anat a comprar fets. Visca i bravo, joder.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu