Fotem uns pebrots farcits

Els pebrots farcits no són només allò que tenim tots amb tant polític corrupte. També és una recepta que t’hi cagues de bona.

Twitter Tweet Small8

  1. Compra pebrots del piquillo. Com veuràs, no rima amb “unos pican y otros non”, i això es deu bàsicament a que són diferents. No la caguis, siusplau.
  2. Fot ceba ben fina en una paella, i un cop sigui enrossida, afegeix-hi una cullerada de farina. Remena sense parar. Si pares, hi haurà grumolls, i si hi ha grumolls, el teu plat SERÀ UNA PUTA MERDA.
  3. Espessat, tot? Doncs afegeix-hi bacallà dessalat. Si prefereixes un altre peix, pues tu mateix, mentre no hi hagi espines, tant se’n fot. També hi queden bé les gambes. Tu decieix, remena, fot-hi pebre… i calla.
  4. Un cop ho vegis bé, només es tracta d’anar reomplint els pebrots amb la coa aquesta pringosa. Fot-n’hi amb ganes, però no amb ànsia. I els vas colocant en una safata que pugui anar al forn. -Que quedi bufó, gondéu.-
  5. Per la salsa, carda un parell de pebrots sense omplir al pot del túrmix, una mica de crema de llet, i si t’ha sobrat una mica de relleno.. i carda-li canya a l’assunto.
  6. Rega els pebrots farcits amb la puta salsa que acabes de fotre, un toc de formatge per sobre; i… al forn. A 180º no tardaran gaire a estar. Ves mirant.

Aquesta recepta està molt bé perquè porta una feinada de collons, i total, quan la serveixis tothom donarà per entès que els has anat a comprar fets. Visca i bravo, joder.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fotem uns pebrots farcits

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.