Mongetes amb cloïsses

Un català autèntic es menja les mongetes amb botifarra. Però també és possible que aquest català autèntic n’estigui fins els ous de menjar sempre el mateix i vulgui variar una mica.

dissabte (78)

  1. Comença com sempre netejant bé les putes cloïsses que hagis comprat. Ja saps com va això: aigua salada com una aixella amb un toc de vinagre, aquestes putes a dintre, i elles soles s’obriran, tot traient la sorra mentre maleeixen la teva estampa.
  2. Ara les cardes a una cassola amb una mica d’all, julivert i tomàquet. I remenes. Amb carinyo. Amb carinyo i amb un raig de vi blanc pel mig. I segueixes remenant. Tu centra’t en donar amor a la cassola i en remenar. Remena, remena nena, naanannanananan-nanannananannaestona-nananannananbona-nanannainoséquècollons més.
  3. Ara m’hi afegeixes les mongetes. És evident que no es poden fer unes mongetes amb cloïsses si no cardes mongetes enlloc. Però tranquil, que aquest és el pas més fàcil, només has d’apuntar bé i deixar-les que facin el seu curs.
  4. Recupera quatre mongetes de la cassola, les fots en un pot amb quatre i pinyons, i hi passes el túrmix, que en farem una picada -ah, si no hi poses una mica d’aigua també, cagada-.
  5. Ho afegeixes, i en quan estigui cuit, pues t’ho menges. Fàcil.

Imagino que mentres menges el que acabes de parir aniràs sentint croccreccrac entre les dents. Això és perquè no has netejat bé les cloïsses. Fota’t, maldestre.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

En efecte, aquesta botifarra d'ou és d'ou com podria ser de patates

Truita de botifarra d’ou

Recepta de truita botifarra d’ou, si. Perquè la rima és “el dijous llarder botifarra menjaré”, no “el dijous llarder Noodles…

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Mongetes amb cloïsses

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.