Fem panellets de coco amb la iaia

Si tens convidats per la castanyada i treus panellets, t’adonaràs que els molt fills de puta només es carden els de pinyons i aquests no se’ls fot ni Cristo.

Els panellets de coco són els marginats del grup
Els panellets de coco són els marginats del grup
  1. Agafa’t un bol, i carda-hi massapà a dintre. Quan? Pues depèn de quants panellets vulguis fotre fill. Si n’hi cardes mig quilo podràs alimentar a tots els assistents a la mani, i potser no cal, tampoc. Si no en saps fer, aquí n’ensenyen, a mi em fot mandra.
  2. Ara hi has de cardar el coco. Suposo que no seràs tant talòs de cardar-n’hi un de sencer, no?  Però en què penses!? Hi has de fotre la ralladura aquella, allò que semblen serradures, joder! Barreja-ho bé.
  3. Afegeix una clara d’ou i ho remenes amb les mans, que espero, t’hagis rentat, catxo de cerdo.
  4. Una vegada tinguis la massa, només queda donar-los forma així com de polla rara, pintar-los amb ou, i enfornar-los 10 minuts com a molt, fins que quedin torrats.

Com que ara carden tants sabons amb aquesta olor, sembla que t’estiguis fotent panellets amb el xampú de casa, però bueno, hi ha a qui li agrada.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...