El puto pròleg d’en Jordi Roca

El dimecres 23 arriba a les llibreries La puta Conquesta de Catalunya de la iaia.

El llibre que tot català ha de tenir al prestatge.

I conté una bomba que t’hi cagues:el pròleg d’en Jordi Roca!!

Ara sí que t'han caigut els ous al terra, oi?
Ara sí que t’han caigut els ous al terra, oi?

I us ho explico abans de que us n’entereu per remurologia: sí. Entre el Jordi Roca i jo… hi ha… algo.

BUENO AVIAM ALGO.

Ell és jove, guapo… té la seva vida feta… la, la seva mmm… vull dir que… ja saps que… que bueno que ell està amb… bé, ja ho saps.

I AVIAM, QUE A MÉS JO NO, Eh?… vull dir… que…. que jo sempre he estat una dona fidel a l’Antònio eh?

Però bé.. una a vegades s’avorreix i sempre s’agraeix conversar amb algú… i si aquest algú és EL PUTO REI DELS POSTRES DEL MILLOR PUTO RESTAURANT DEL MÓN SENCER PUES MOLT MILLOR, JODER!!

Vols llegir les primeres línies del pròleg que ha fet a La puta Conquesta de Catalunya? Aquí les tens:

UNA BONA IAIA DIU I FA E L QUE LI ROTA

Algú que ja ho ha viscut tot i s’ho mira del cavall estant, algú que se’n fa creus de que la gent jove esti gui tant de punyetes i collonades, però que sobretot no se sàpiguen ni fer un puto ou ferrat.

La iaia és absolutament imprescindible per salvar les joves generacions de morir d’inanició quan decideixen independitzar-se per anar a viure sols. No s’està d’hòsties, va al gra i cada recepta és una clatellada a l’analfabeti sme culinari. Fa entrar les ganes de cuinar a base d’un vocabulari planer i clar, igual com la mare ens colava la verdura entre allò que ens agradava.

Aquesta iaia que en una recepta lliga, tradició, cuina, tècnica, consells, fi losofi a (la seva), actualitat i humor, ho remena tot bé amb el morter i en surt un allioli ben lligat per sucar-hi la puta barra de pa sencera. […]

Què? T’agrada el pròleg d’en Jordi Roca? Vols llegir-ne més? PUES COMPRA’T EL PUTO LLIBRE, QUE QUAN ES TRACTA DE COMPRAR VI NO T’HI MIRES DUES VEGADES!!

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu