Bueno va, a per la resta dels panellets

Ja tens la recepta del panellet de pinyons. I la dels panellet de coco. Avui el que toca és parir els panellets del montón.

Veus quin goig carda aquesta safata de panallets? Pues de tot el que veus, n'acabaràs tirant la meitat, així que no en facis tants, joder.
Veus quin goig carda aquesta safata de panallets? Pues de tot el que veus, n’acabaràs tirant la meitat, així que no en facis tants, joder.
 1. La clau és la mateixa de sempre: el massapà. Si no tens massapà, no tens panellets. Si no tens panellets, no tens castanyada. Si no tens castanyada, tens Halloween. Si tens Halloween ets un puto farsant imperialista.
 2. Bueno, un cop tinguis el massapà, toca triar de què vols cardar-los. Has d’escollir entre:
  – Panellets d’ametlla: Després de cardar-se els de pinyons, els putos gorrons de casa devoraran aquests. Sempre van a lo car… Fes-lis forma com de cucaratxa, pinta’ls amb ou, i els arrebosses d’ametlla granet -clavada al canto-. I n’hi espatxurres una a sobre, per fer maco.
  – Cirera: Cardes una pilota amb el puto massapà i la xafes inserint el collons de cirereta dolça al mig. Aquests normalment no se’ls fot ningú
  – Codonyat: Al meu Antònio li encantaven, però a mi em semblen una puta merda. No tenen secret, talles un tros de codonyat i li cardes una tira per sobre, embolicant-lo. Bah, insípids.
  – Llimona: Li cardes ralladura d’aquella llimona trista que tens a la nevera de fotre cubates -borratxo-, i quatre gotetes de suc, i en fas pilotes. Després, ho pintes amb ou i ho arrebosses de sucre.
 3. Vale, ara ja ho tens. Imagino que t’han quedat lletjos però no esperava més de tu. Carda’ls 10 minuts al puto forn fins que es torrin.

Si et fa mandra fer-los també els pots anar a comprar a la pastisseria. Però amb el que valen, no hi entris sense abans haver comprat això.

 

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Especial Sant Joan

Hem preparat un parell de lots a la botiga per que celebris Sant Joan com déu mana. 

Amb descompte fins el 17 de juny. Aprofita!

Bueno va, a per la resta dels panellets

Lot de 6 vins i caves ecològics Jaume Giró

75,00 69,95 
IVA i enviament inclòs

Bueno va, a per la resta dels panellets

Lot de 6 vins i caves Avenc del Garraf

57,50 54,95
IVA i enviament inclòs