Arròs de quan et vas cagant pels puestos

A vegades és el temps, a vegades són els virus… Són moltes les causes de les caguetes. Quan n’agafis  -que n’agafaràs, perquè no aguantes res, monyarras-, tocarà menjar “el puto arròs de quan et vas cagant pels puestos”, també conegut com “arròs blanc de malalt”-.

Arròs.... el que un desitja quan...
Arròs…. el que un desitja quan…
  1. Carda un puto cassó ple d’aigua a bullir, amb sal, una mica d’oli i un parell de dents d’alls xafats. Ja veus, és fàcil. I és que representa que estas malalt i no tens putes ganes de cardar res.
  2. Quan bulli, hi cardes arròs -ja saps, un parell de grapats per cap-.
  3. Un cop porti 8 o 9 minuts bullint, hi cardes un cony de tros de lluç o de bacallà, i ho deixes 5 o 6 minuts més allà fent xofi xofi.  -també ho pots cardar sense peix si vols. Estàs malalt, pots cardar el que et peti-.
  4. I t’ho menges, tot intentant no cagar-te a sobre. de mentres.

Això, que és fàcil com uns collons, és lo que solidificarà una mica tota aquesta caca que no pares d’expulsar. La veritat, per més que es digui que està bo no val un rot de gitano, però bueno, quan et vas cagant pels puestos, tampoc estàs per gaire collonades.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...