5 recomanacions contra el fred

Me cagon la santíssima trinitat no carda més fred perquè Deú Nostro Senyor ha parat l’aire acondicionat del seu vestidor que si no les candèlies m’arribarien allà on els gats busquen escalfor, collons. Anem a posar-hi remei, que això no s’aguanta.

dissabte 144

  1. Menja escudella: L’escudella no es menja per Nadal per res regiliós ni res. Es fa per Nadal, perquè normalment carda fred, per aquelles èpoques. Fot-ne molt sovint. Molt. I si no tens temps per estar quatre hores esperant a que la puta olla faci la feina, com a mínim agafa’n d’aquelles fetes, que ja fan el fet.
  2. Fes te: El te porta teïna, que és algo així com la cafeïna. Bueno, més o menos. Ara n’hi ha molt tipus. Però no m’allargaré, perquè total ens la pela això, l’important és que es pren calentó, i hòstia puta que bo, saps?
  3. El vi calent. Ja te n’he parlat per aquí. És dolent com la mare que el va parir, però a partir de la cinquena tassa ja no li trobes el gust. Ni veus la potra del menjador, però això és un altre assunto.
  4. Carda’t un bon estofat. Menjar amanides d’api amb brots de rúcula serà molt guai i molt sa i totes les polles en vinagre que vulguis, però quan estàs a 6 sota zero, doncs com que s’ho cardi ta cunyada, saps? Carda’t un bon estofat per dinar, collons. De vedella, de costella de porc, de senglar… m’és igual. De les rates que et corrin per darrere el rentaplats, si cal. Lo que importa és que el fred no ens guanyi.
  5. Fes patates al caliu del foc acabat de fer. Aquesta és la meva preferida. Es tracta de que et compris un bitllet de tren que et porti fins a la seu d’Endesa. Un cop allà, carreguis d’explosius tots els baixos de l’edifici, ho facis rebentar tot, et ventilis tota aquella colla de fills de mil putes que no paren d’apujar les tarfifes elèctriques ara que necessitem més estufes que mai, i aprofitis, ara sí, el caliu de les flames, per fer-hi unes patatones ben amoroses.

NOTA: si el d’Endesa queda llunya, el de Gas Natural, el de can butano, o inclús el Congrés dels Duiputats també van bé. Tots cremen ràpid i deixaran un aroma a tocino a les teves patates la mar d’interessant.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

5 recomanacions contra el fred

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.