Un clàssic: tarta de whisky

Ara vas a un puto restaurant i de postres només tenen brownies, i muffins, i polles d’aquestes… quin temps aquells en que només podies triar entre tarta de Whisky i tarta de Whisky. T’ensenyo a fer-la així en plan simple.

lesputesreceptes.tartawhisky
Alcohol i sucre, la combinació perfecte per no arribar als 60

  1. Compra un motllo d’aquells que s’obren fàcil, i folra’l amb bescuit -busca la recepta pel llibre, collons-.
  2. Ara treu del congelador els gelats de nata i de vainilla i els cardes pel marbre a desfer, perquè si no no tindràs collons de treballar amb ells.
  3. Ojo al dato que ara has de parir un almívar -aigua i sucre a escalfar molt lent-, i en quan bulli li cardes el Ballentines. Poso Ballentines perquè és barato, perquè també ho podries cardar amb un Macallan però una cosa és ser del morro fi, i l’altre és ser gilipolles del cul. Amb el whisky hauràs d’emborratxar el bescuit. PERÒ NOMÉS EL BESCUIT, VALE?!.
  4. Fots un parell de capes bescuit/nata bescuit/vainilla. Carda-hi un altre xorro de whisky per sobre, joder. Alegria. Que la vida són dos dies.
  5. Ara el cardes al puto congelador -el pastís, no el whisky, carnús!-. Quan estigui congelat el treus, li cardes una mica de crema i sucre per sobre i ho cremes amb un soplete d’aquells. Li pols enganxar ametlles picades i fer xurritos de nata, si vols. O no, tu mateix.

VERSIÓ ALTERNATIVA “TARTA DE WHISKY DE LA IAIA”

  1. Omplir-se un copazo de Ballentines i sucar-hi magdalenes.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu