Fotem pollastre a la llimona

Te’n recordes d’aquelles llimones que vas comprar per fotre gintonics i que ara s’estan morint de fàstic a la nevera? Doncs avui les farem servir per cuinar.

A quin puto tarat se li va ocórrer fotre aquesta barreja per primer cop?
A quin puto tarat se li va ocórrer fotre aquesta barreja per primer cop?
  1. Agafa la safata del forn  renta-la, que la tens tan guarra que abans et lleparia les soles que no pas tocaria això. En la cuina com en les parts íntimes, la netedat és important. I el pollastre a la llimona porta això: pollastre i llimona. Els trossets de pizza de fa tres mesos no hi calen.
  2. Ara fot-hi una cabeça d’alls, i tot de rodanxes de llimona. En aquest cas, t’agrairia també que els hi passessis aigua, marrano.
  3. Vinga, a pel pollastre. Suposo que m’has comprat un bon pollastre, i no una merda d’aquestes que venen als supermercats que a saber què mengen, oi? Bueno, bueno, tu mateix, però el resultat es nota. Carda-li sal i pebre a la pobre bèstia, i cap a la safata, també.
  4. Ara te’n vas a veure el que ven herbes -no, al de la cantonada no…- i li compres romaní. També el podries anar a buscar tu, però el confondries amb un pixa llits encara. Ho afegeixes a la resta, li fots força oli i un toc de llarg i al forn.
  5. Un quart a 220º. Llavors copasso de vi blanc, temperatura a 180º, i en uns 20 – 25 minuts més hauria d’estar.

Ja veus, vi, llimona, pollastres… segur que t’animes a fer-lo, són aliments que fas servir sovint.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia