Fotem pollastre a la llimona

Te’n recordes d’aquelles llimones que vas comprar per fotre gintonics i que ara s’estan morint de fàstic a la nevera? Doncs avui les farem servir per cuinar.

A quin puto tarat se li va ocórrer fotre aquesta barreja per primer cop?
A quin puto tarat se li va ocórrer fotre aquesta barreja per primer cop?
  1. Agafa la safata del forn  renta-la, que la tens tan guarra que abans et lleparia les soles que no pas tocaria això. En la cuina com en les parts íntimes, la netedat és important. I el pollastre a la llimona porta això: pollastre i llimona. Els trossets de pizza de fa tres mesos no hi calen.
  2. Ara fot-hi una cabeça d’alls, i tot de rodanxes de llimona. En aquest cas, t’agrairia també que els hi passessis aigua, marrano.
  3. Vinga, a pel pollastre. Suposo que m’has comprat un bon pollastre, i no una merda d’aquestes que venen als supermercats que a saber què mengen, oi? Bueno, bueno, tu mateix, però el resultat es nota. Carda-li sal i pebre a la pobre bèstia, i cap a la safata, també.
  4. Ara te’n vas a veure el que ven herbes -no, al de la cantonada no…- i li compres romaní. També el podries anar a buscar tu, però el confondries amb un pixa llits encara. Ho afegeixes a la resta, li fots força oli i un toc de llarg i al forn.
  5. Un quart a 220º. Llavors copasso de vi blanc, temperatura a 180º, i en uns 20 – 25 minuts més hauria d’estar.

Ja veus, vi, llimona, pollastres… segur que t’animes a fer-lo, són aliments que fas servir sovint.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...