La cuina i el maridatge

Com que avui dia esteu tots gilipolles perduts amb el maridatge del tema del vi, que l’aneu ensumant i no sé quines collonades més pariu; doncs no pareu de preguntar quin vi heu d’utilitzar per a cada ocasió i tal. I després pues vas aquí i els compres joder, que ja que llegeixes coses gratis cada dia com a mínim podries col·laborar una mica! 

Ara del "cascar-se el vi" en diuen "meridatge", quins collons
Ara del “cascar-se el vi” en diuen “maridatge”, quins collons

 

  • Vi negre barato: Quan estiguis a casa i mengis carn o alguna cosa així més pesada, pues va de puta mare. Te’n vas al colmado de torn i en compres del típic del que no t’arriba als 4€ i va que xuta, que ben bo surt.
  • Vi negre car: Per lo mateix, però quan tinguis gent a qui impressionar per casa. En aquest cas és imprescindible fer una mica l’idiota davant els convidats, fent veure que ensumes no sé què, i donant voltes a la copa i mirant el color de puta llàgrima. La llàgrima. Sí. LA LLÀGRIMA TE LA FARÉ SALTAR JO A TU, PALLÚS.
  • Vi blanc: Diuen que va bé per quan menges peix i/o marisc, així que com vas com vas de pasta te’n pots oblidar.
  • Vi rosat: Per si ets una maricona
  • Lambrusco: També anomenat “abaixa-calces“. Útil per quan tens 20 anys i no tens pebrots de veure vi normal. Després, pues ja passa a ser una puta merda de vi.

Has vist que ràpid ho arreglo? Tu, que això són Les putes receptes de la iaia, que si vols una experta en vi el millor és que en busquis alguna experta.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu