Els putos ous al plat de la iaia

“Oh, iaia, els ous al plat engreixen molt!”. Ai ves, ja ho sé que us agrada menjar sa per no eixamplar-vos, però si no cardem alguna cosa amb consistència al final m’anireu caient pel terra, colla de plastes.

Una vegada em van dir que els ous al plat éren un plat
Una vegada em van dir que els ous al plat éren un plat “tardofeixista” i em va fer molta gràcia
  1. Per cardar uns ous al plat collonuts, oblida’t de la merda de vaixella aquesta moderna que tens. Ja sé que t’agrada molt anar a l’Ikea, però això vol terrissa. Dissabte te’n vas a Breda -d’aquí- i compres cassoletes de les de tota la puta vida.
  2. Unta-la amb mantega -o et quedarà tot enganxat com uns collons-, carda-la al foc, i hi fots samfaina amb tomàquet. O ceba i all amb tomàquet. O tomàquet sol. O tomàquet amb trossos de sobrassada. O tomàquet amb formatge. O … bueno, que li tiris el que et roti, però que porti  tomàquet.
  3. Quan estigui ben calent, carda-hi els ous a sobre.
  4. PERÒ QUÈ CARDES!! ELS OUS DE LA NEVERA!!!! GUARRO, IMBÈCIL!!
  5. Abans que quallin ho treus tot del foc, i si vols, pues ho acompanyes amb salsitxes o xoriço o lo que et quedi a casa –Doritos, no-.
  6. Suca pa, venera els ous, i plora.

Diria que vegetarians també en poden menjar. Bueno, n’hi uns que tampoc mengen ous, però mira, si et ve a sopar un d’aquests pues que es cardi el pa sol i a tomar pel cul.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu