El puto menjar blanc

Si no has sentit a parlar del menjar blanc probablement sigui perquè ni has nascut a l’edat mitjana, ni a Tarragona -que vaya..- Ara, és trist que no coneguis aquestes postres tan ben parides.

menjar blanc
QUE NO, QUE NO ACCEPTO QUE DIGUIS QUE EL MENJAR BLANC ÉS UNA CREMA CATALANA RARA!
  1. En algun collons de cassó vell que tinguis, fot a bullir poc menys d’un litre de llet normal -res de mariconades!-. Amb la llet haurà de bullir una branca de canyella, 150 grams de sucre, i la pela d’una llimona.
  2. Para un moment el foc, i treu les merdes aquestes -la llimona i la canyella, cony-.
  3. La poca llet que no has fotut al foc, la fas servir per deixatar 150 grams de farina d’arròs. Per si tens dubtes, deixatar ve a ser barrejar; i la farina d’arròs la venen a tot arreu. Demana, que no trobaries aigua al mar.
  4. Torna a cardar-ho al foc, i remena. Amb amor, amb tacte, amb paciència. Això és una mica com cardar portland, així que de mica en mica i fins que espesseixi, no podràs parar de remenar. Sí, és una putada. Però és lo que hi ha.
  5. Ho cardes en terrines d’aquelles típiques de fer crema catalana -PERÒ ASSUMINIT QUE NO ÉS EL MATEIX POTRE, HÒSTIA!-, i un cop fred hi espargeixes canyella per sobre -amb una mica de gràcia i criteri, a poder ser-.

Mentre el fill de mil cabrits de Felip V ens donava pel darrere el poble català poques coses podia celebrar. Una d’aquestes poques coses per les quals valia la pena sortir del llit, era veure si hi hauria menjar blanc a taula. Per tant, és molt important quan se’n menja seguir la tradició i dir en veu alta Felip V em cago en la teva tomba entremig de cada cullerada.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

El puto menjar blanc

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.