ALERTA!! Concurs!

Estic feliç de convidar-vos a participar en aquest concurs tant ben parit que hem muntat amb els de VamCats i els de La Galera! Ojo al tema, que és per cagar-s’hi! Espero que hi participi un colló de gent, eh?

COVER_VAMCATS_2_facebook

Sí, ja hem passat els 30.000 seguidors a Facebook, i per celebrar-ho, he muntat un concurs d’aquells que tant us agraden.

En joc hi ha una panera VamCats, l’autèntica vamba independentista, i el  millo rputo receptari del món! Mira, mira, què pots guanyar:

  • 1 parell de vambes VamCats + 1 amb samarreta VamCats + 1 mitjons VamCats + 1 exemplar del llibre “Les putes receptes de la iaia” signat!

Què? Et queixaràs?

El concurs s’iniciarà el divendres 21 de novembre de 2014 a les 12:00, i s’acabarà el dilluns 8 de desembre de 2014 a les 23:59. Durant aquests dies, haureu d’anar a la pestanya del concurs –http://basicfront.easypromosapp.com/p/174696-, i concursar creant el millor vers que contingui la paraula “VamCats” i “Putes receptes”!

Hi haurà 10 finalistes, i d’aquests 10, el guanyador serà escollit aleatòriament.

Imagino que entendreu que això m’ha portat una feinada de Déu, així que ja podeu estar contents. Porteu-vos bé, i compartiu-ho amb tot Cristo. Gràcies per seguir-me.

 

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.