El nou llibre ja és a la venda!

Després d’ensenyar a cuinar, ara, t’ensenyo tot el que necessites per ser un català de puta mare!

La puta hist. de Cat_6

Creus que Pau Claris només és el nom d’un carrer? Que l’11 de setembre només és una cançó de Sau? Que la Mancomunitat és una associació de gent sense braços?
Però per Déu.. No creus que ha arribat l’hora de conèixer una mica millor la història d’aquest puto país!?
amb proleg

Tens a les mans el llibre on la iaia t’explica com s’ha cuinat Catalunya! Amb els ingredients i el temps de cocció necessaris, la gent que hi ha posat pebrots, els episodis més picants, les escenes de sang i fetge, els xoriços més impresentables i els moments més dolços de la nostra història! -si és que n’hi ha algun!-
Tant si la història de Catalunya és la teva passió, com si el tema t’importa tres parells de collons… aquest llibre és ideal per tu.

En aquest llibre, t’explico com s’ha cuinat la història de Catalunya, els ingredients i el temps de cocció, la gent que hi ha posat pebrots, els episodis més picants, les escenes de sang i fetge, els xoriços més impresentables… En fi, la nostra història explicada des de la cuina per una mestra en dir les coses per seu nom, joder!

Ah, el pròleg és del Toni Soler, el del Polònia; i un historiador tant ben parit com l’Oliver Vergés s’ha encarregat de secundar tot el que afirmo. I bueno, es clar, el meu puto nét i el Pere Mejan repeteixen, com a les receptes!

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu