Et ve un paio d’UPyD a sopar? Fes-li aquest menú!

No hi ha res més divertit que fer-los menjar unionista no Halal

lesputesreceptesdelaiaia_taula

És important que demostrem a aquests putos sinvergüenses les bondats de la nostra catalana terra, aviam si deixen de dir collonades, que ja toca. Aquí et deixo el menú ideal per aquests casos.

 

ENTRANTS

Tothom sap que el producte del que més farden els espanyols és el puto pernil. Així que no ho dubtis, prepara’ls una bona safata de chopped de pavo. O millor, una mica de catalana, collons, que amb una mica de sort se’ls hi quedarà enmig de la puta gargamella amb tant de pebre com duu.

PRIMER

No ens  enganyem, aquí tens on triar. Un cony d’escudella, un bon plat de rovellons, uns cargols de puta mare, una amanida catalana… algo ben nostrat que hauràs d’escollir segons la temporada. Segur que l puto cuñao aquest et dirà que ells ho fan millor, però la processó va per dintre.

SEGON

Peus de porc a la catalana és plat obligatori. A veure com se’n surt de menjar peus de parent.

POSTRE

La crema catalana és el nostre millor postre, un bé de Déu que travessa fronteres, que és admirat arreu, i respectat per tots. Per tant, li dones un puto flam del Pryca i a prendre pel cul.

PD: I sobretot, que no falti a taula un bon vi de la terra, un bon cava per brindar, ratafia de la bona per fer baixar… i una coça als ous si continua dient parides.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu