Els putos montaditos

Ahir em van portar a menjar a una coneguda cadena de montaditos, que es veu que és tant modern i tant la polla en vinagre. I mira… em va inspirar a ensenyar-te’n a fer, que molta feina no duen, i si tens convidats, iguals els agrada la idea -A MI NO- .

Montaditos, pinxos.. diga-li com et roti. Ja saps què vull dir.
Montaditos, pinxos.. diga-li com et roti. Ja saps què vull dir.

L’ELEMENT BÀSIC QUE NO POT FALTAR: Un puto tros de pa de baguette. Si està dur -cosa probable-, tranquil. El cardes a torrar i no se n’adona ni Déu.

I ara, a fer varietats amb que corri per la nevera…

 • Puto montadito de truitaQue et sobre un tros de truita sense família corrent per allà la nevera? El cardes a sobre del pa i a tomar pel cul, que així no s’acaba tant ràpid.
 • Puto montadito de sobrassada i Philadelphia  Amb dos collons. Untes una cosa i l’altra, i a cagar. -ei, que et carden casi tres euros i es queden tan panxos, eh?-
 • Puto montadito d’escalivada amb algun tros de carn morta que et sobriEl tema de la escalivada imagino que és perquè no es noti que és un puto tros de pollastre mal parit d’aquells sossos fets a la planxa. Incòmode de menjar, espès… ho té tot el puto montadito aquest.
 • El puto montadito d’hamburguesaQue és una simple puta hamburguesa, amb pa d’hamburguesa, amb condiments d’hamburguesa, AMB TOT DE PUTA HAMBURGUESA… però petit. I com que és mono de veure, doncs agrada. I no ens hem extingit perquè Déu no ho ha volgut.
 • El puto montadito d’ensaladillaPa amb ensaladilla a sobre: 2 putos euros. Amb dos collons.
 • El puto montadito de lo que et surti dels collonsQue seria, en definitiva, la idea del tema… el procediment és:
  1. Agafa el tros de pa de torn
  2. Obre la nevera i contempla la tristor que desprèn.
  3. Agafa’n el que es pugui aprofitar, i carda-ho sobre el pa.
  4. Clava-li un palillo. A poder ser, no usat.
  5. Anomena-ho montadito, amb seguretat, com si t’ho creguéssis.
  6. FIN.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu