Deixa’t-hi el cul: especial picant

Si vols passar una nit divertida a taula, i un matí mogut a la tassa del cagadero, un sopar ben picant és una bona elecció. Hi ha un triar.

lesputesreceptesdelaiaia_picants

Sala Arrabiata

NIVELL DE PICANT: Bah, puto principiant

Són uns putos macarrons que piquen una mica. No té més.

Pebrots de Padrón

NIVELL DE PICANT: Ets moñas si et queixes, perquè han perdut la mala llet

Hi ha una frase que diu: Los pimientos del Padrón, unos pican y otros non, i que analitzaré de manera ràpida. A dia d’avui, ni piquen uns ni piquen els altres, perquè són com una espècie de puta merda aquests que es venen avui dia; i… non? En sèrio? Però quina puta merda de rima és això? Otros non? Ni té gràcia, ni rima. Merda de dita.

Menjar mexicà, així en general

NIVELL DE PICANT: Depèn. Entre baix i em cago en Zapata

Jo no sé què polles els passa a aquella gent, però tot el que foten pica. Poc, una mica, o de la hòstia, però picant, sempre en porta. Diuen que als biberons dels nadons hi foten guindillas. Comença provant amb els nachos amb guacamole i avança en el puto suïcidi col·lectiu que pot arribar a ser.

Wasabi

NIVELL DE PICANT: Com si el mismíssim Satanàs et cagués una puta bola de foc a la boca

Fills de puta de japonesos!! Com no han de cardar els ulls petits amb lo que pica la puta cosa verda aquesta!! El dia que l’Antònio va provar-ho plorava com no l’havia vist plorar mai. Ni amb el pobre Companys va plorar tant. Crec que és tòxic, mira què et dic.

Bhut Jolikia

NIVELL DE PICANT: Enganxar-te els ous amb lla tapa d’un piano és més gustós

Efectivament no en tenia ni puta idea de l’existència d’això, ho he buscat pel Gugle,  ara que ja he après com va -he escrit cosas picantes i m’han sortit un munt de marranes, com està el món, mare meva-. Bé, no deixa de ser una espècie de guindilla psicòpata. Morfina natural. Mort.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu