Vols un original de la iaia?

A la festa del llibre vam sortejar tres dibuixos originals de l’il·lustrador, en Pere Mejan. Dos ja tenen amo, i el tercer, com que es sortejava en una porra que ningú va encertar -qui esperava que el puto Barça perdés?-, va quedar orfe. I mira que és maco, joder -i únic-.

La puta iaia
Mides aproximades dibuix (30 x 25cm)

 ARA POT SER TEU

Per participar, només cal que acabis la frase:

Lo que em toca més els ous de cuinar és…

El comentari més original, s’emporta el dibuix. Valen els comentaris tant aquí a la web, com al Facebook.

Comentaris vàlids fins el divendres 3 d’octubre a les 23:59.

 JA HI HA GUANYADOR

 Sona a tòpic, però la veritat és aquesta, quan cardo un concurs em puteja molt que només guanya una persona, quan hi ha molts comentaris collonuts per mereixerien endur-se el premi. Ja sabeu que la sinceritat en mi va sempre per davant, axí que sabeu que no us enganyo.

Després de llegir i rellegir el centenar de missatges -només n’hi ha hagut un de no vàlid perquè es va fer fora de temps-, hem acordat amb el meu puto nét que el guanyador sigui:

El puto guanyadorCom que veig que el nivell està molt alt la propera vegada em sembla que donaré un número a cadascú i a cagar a la via, eh!

Gràcies a tots per participar, i desitjo que la següent vegada tingueu més sort. Sobretot quan participeu a la Primitiva.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.