Fer una truita a la francesa (Albert Espinosa edition)

No vull ser menys que la resta, així que avui també tindré de convidat especial a la web al’Albert Espinosa, que ens ensenyarà amb el seu estil inimitable a fotre una puta truita gavatxa en 5 senzills passos.

ESPIONSA

  1. Ves al super i compra ous. Com sabràs, els ous surten de les gallines. Sabies que les gallines moltes vegades moren d’una malaltia tant habitual com la bronquitis? Sí, es moren d’això. Es moren joder, les gallines moren. I els seus fills, els pollets, també moren. I tothom plora veient-ho i no podent-ho evitar. Bé, tu has de comprar ous, que són com pollets preciosos morts, bé, pitjor i tot. Sí, molt entranyable tot. Compra ous, va.
  2. Paga. Potser la caixera i tota la gent de la cua es mori també. Compra amb els diners que t’ha donat el teu jefe a canvi de treball. Per cert, potser el teu jefe es mori algun dia, o es posi malalt i hagi d’iniciar una lluita per la vida.
  3. Posa els ous i xarbota’ls com una onada brolla en sí mateixa quan que vol retrobar la vida xocant envers la sorra, i posa-ho en una puta paella que haurà fet algú que potser ja s’hagi mort. 
  4. Dóna-hi forma de truita a la francesa. Potser no ho sabies, però una altra cosa que saben fer a França són revolucions. Hi va morir saco de gent, en la darrera.
  5. Menja-te-la, però VES AMB COMPTE! Molta gent.. sí, molta gent ha mort escanyussada per un tros de truita. I de gonorrea. I compra’t el meu lli.

COLLONS, GRÀCIES MACO. VAIG A PLORAR 🙁

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fer una truita a la francesa (Albert Espinosa edition)

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.