Fer una truita a la francesa (Albert Espinosa edition)

No vull ser menys que la resta, així que avui també tindré de convidat especial a la web al’Albert Espinosa, que ens ensenyarà amb el seu estil inimitable a fotre una puta truita gavatxa en 5 senzills passos.

ESPIONSA

  1. Ves al super i compra ous. Com sabràs, els ous surten de les gallines. Sabies que les gallines moltes vegades moren d’una malaltia tant habitual com la bronquitis? Sí, es moren d’això. Es moren joder, les gallines moren. I els seus fills, els pollets, també moren. I tothom plora veient-ho i no podent-ho evitar. Bé, tu has de comprar ous, que són com pollets preciosos morts, bé, pitjor i tot. Sí, molt entranyable tot. Compra ous, va.
  2. Paga. Potser la caixera i tota la gent de la cua es mori també. Compra amb els diners que t’ha donat el teu jefe a canvi de treball. Per cert, potser el teu jefe es mori algun dia, o es posi malalt i hagi d’iniciar una lluita per la vida.
  3. Posa els ous i xarbota’ls com una onada brolla en sí mateixa quan que vol retrobar la vida xocant envers la sorra, i posa-ho en una puta paella que haurà fet algú que potser ja s’hagi mort. 
  4. Dóna-hi forma de truita a la francesa. Potser no ho sabies, però una altra cosa que saben fer a França són revolucions. Hi va morir saco de gent, en la darrera.
  5. Menja-te-la, però VES AMB COMPTE! Molta gent.. sí, molta gent ha mort escanyussada per un tros de truita. I de gonorrea. I compra’t el meu lli.

COLLONS, GRÀCIES MACO. VAIG A PLORAR 🙁

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu

Més receptes!

It seems we can't find what you're looking for.