5 plats per anar a fer el quillo menjant a la platja

Sé que a molts us agrada anar a fotre el pacheco al mar. Agafeu el parasol, les tovelloles, les cadiretes, les neveres amb cervesa barata i calenta, i amb quatre tuppers replets de merdes ja ho teniu fet. Sou uns cutres.

Fotre al pachecho a la platja, quina vergonya
Fotre al pachecho a la platja, quina vergonya

 

Però vaja, que si ho has de fer, que sigui amb criteri, no t’emportis canelons, mecagondéu. Segueix la línia del seny.

 

 • Tall arrabossat:
  Una manera ràpida i fàcil de preparar la carn que encanta als nens, i que té diversos aventatges per ser menjada a la platja: es pot menjar amb les mans, no ocupa i si se t’hi carda sorra no es nota.
 • Ensaladilla russa:
  Un dia te la vaig ensenyar a fer casolana, amb les seves verdures casolanes i aquestes hòsties, però si te l’has de fotre a 300 graus i suat com una truja, millor serà que la compris directament de la Sirena i no desaprofitis una meravella com la que et vaig traspassar. AH, I NO HI CARDIS MAIONESA O PILLARÀS SALMONELA.
 • Bocates humils:
  Quan un ha de demostrar que no té un puto duro, almenys que ho faci sense vergonya, no? Compra pa barato, I SOBRETOT, embotit merdós. La puta basura més rastrera. Chopped, xoriço Revilla, formatge d’aquell que sembla pintura plàstica. SI VAS DE POBRE, VAS DE POBRE, COLLONS.
 • Amanida de pasta:
  Emportar-se uns macarrons gratinats és una tocada d’ous bastant significativa -tot i que igual amb la calor que carda es gratinen sols, a saber-. El fet és que a la platja es gasta molta energia -tant jugar a les putes pales, us canseu-, així que amb una cosa així es recupera bé. Carda-hi el que t’agradi, tant me fot a mi.
 • Síndria calenta:
  Si has de cardar el gitano, fes-lo bé. Una puta síndria calenta i que regolimi pit avall és un clàssic del xarneguisme més nostrat.A l’anunci d’Estrella es carden una paella, però és mentida, no ho provis, UNA PAELLA AMB SORRA ÉS UNA PUTA MERDA MOLT GRAN.

No cardis el camp sense mirar...

Fotem castanyes

Fotem castanyes

“Olailà la castanyera la castanyera, Olailà la castanyera se’n va al mercat” ens demostra que la molt farsant comprava les…

Digues algo, per l'amor de Déu