5 coses que demostren que cuines com el cul

No podem estar-nos més per collonades, si no comencem per saber on la cagues, mai farem de tu un cuiner collonut.

lesputesreceptes_incendi

  • Cremes el menjar: Què polles t’allunya dels fogons quan encens el foc, que no et permet mirar si la carn ja és de color carbó?
  • Fots menjar per a un regiment: Quantes vegades t’he dit que l’arròs es posa un puto grapat i una mica més per cap, collons?  Cada cop te’n sobra per Déu i per sa mare. Vigila, joder!!
  • La verdura et queda mig crua quan la bulls: Tu creus, fill meu, que es courà amb el mateix temps una patata gegant que una pastanaga tallada a rodanxes? El cap no només hi és per pentinar-se, eh?
  • Tot carda el mateix gust: Espaguettis amb tomàquet, macarrons amb tomàquet, tortellinis amb tomàquet, arròs amb tomàquet, pa amb tomàquet, tomàquet amb tomàquet, kellog’s amb tomàquet… joder, varia una mica per caritat divina!
  • Cuines amb el foc a tota hòstia: No en sèrio, no es farà abans per tenir la flama del Canigó a la cuina. Baixa el foc me cago en Déu, que l’únic que fots és xamuscar el puto pollastre i per dintre el tens mig cru encara! Cuina a foc lent, collons ja!

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.