Els 10 desitjos per aquest nou any

Sempre et dic que l’amor i l’humor són dues coses que mai s’han de perdre. Tampoc cal perdre però la fe, la sinceritat, la transparència, i l’esperança. És per això que avui, els qui portem aquesta empresa, fem públics els nostres desitjos per aquest any que entra. Perquè en part, tots en sou part.

dissabte-38

  1. Consolidar la botiga. El dia 1 de gener vam complir 5 mesos de vida, i cinc mesos donen per molt. Per tenir mesos molt bons, i mesos desesperants. Diuen que els primers anys són durs, però això es queda curt. Per això tenim ganes d’agafar-li l’aire al calendari i deixar de patir pel “què collons ens depararà la setmana vinent?”.
  2. Tenir un altre bon any editorial. Al cap i a la fi, això és el que ens ha portat on som. Fa poc més de dos anys que el primer llibre va sortir a la venda, i des de llavors n’hem escrit un total de sis, dels quals de n’han venut més de 60.000 -o això ens han dit a Bridge-.Sí, aquest any en ve un altre, i serà la bomba. Creuem els dits per tenir un altre Sant Jordi gloriós.
  3. Estalibitzar la situació econòmica. I no repetim el punt 1, sinó que la clavem en tots aquells qui encara estan a l’espera d’alguna cosa pendent. I és que només hi ha una cosa que es posi millor que el cagar després d’una època de restranyiment: el no deure calés a ningú.
  4. Tenir més temps per a nosaltres. Treballem moltes hores els 7 dies a la setmana. I quan no treballem, parlem de feina. Doncs això, que aviam si podem fer-ho menys.
  5. Acostar-nos de nou a l’audiència. Hem seguit llegint tots i cadascun dels vostres -putos- missatges, i responent-los amb molt de gust. Però a vegades tardem 3 o 4 dies. I no ens agrada. Aviam si aquest any estem menys temps pagant factures -ehem-, i més dedicant-lo als néts de la iaia.
  6. Fer nous vincles. Cardar un teixit de productors petits ha estat sempre una obsessió. Al cap i a la fi, els putos supermercats de sempre, es diguin Mercadona o es diguin BonPreu, es mengen el 95% del mercat. Doncs els que som petits, quedem-nos amb el millor. -Si n’ets un, escriu a info@lesputesreceptesdelaiaia.com i t’escoltarem. Un rato-.
  7. Ampliar el nostre catàleg de productes. Com toca els collons quan et demanen coses que no tens. Doncs això ho volem evitar. També hi fa el punt 1 i 3, sí. I el 6. I el 4, que sense això no podem estar per buscar noves propostes, cony. I més ara, que tenim una botiga online! 
  8. Tenir noves idees. Nous llibres, nous formats, noves aventures… de moment hem fet samarretes, llibres, cervesa, plats preparats, caixes… perquè no jocs de taula? O un bon vi? O condons? O.. bueno, pues això. Coses noves, hòstia.
  9. Créixer. Sí, què collons. En aquest món de Déu és més fàcil subsistir contra més gran ets, oi? Doncs aquest és el nostre objectiu. Sí, volem tenir la nostra botiga/restaurant de Vic. I en volem més. Gestionades per nosaltres. I per tercers. Hi ha molt camí per recórrer si els bancs no ho eviten…
  10. … i tenir salut. Aquesta no necessita més explicació. Si ens morim no podrem fer més coses.

Podríem haver-ne fet 15 més, però tots parlarien de calés i tal, així que com que tots tenim les nostres merdes, no serem nosaltres els qui us vinguem a bufar les orelles. Va, veniu a dinar, comprar i tota la resta a Ca la iaia, hòstia. Que el senyor Carrefour ja té tants Ferrari’s que no sap on collons aparcar-los. I nosaltres encara no en tenim cap.

 

Atentament,

Els néts

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Els 10 desitjos per aquest nou any

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.