Us conec: anireu a buscar bolets i us perdreu

Conjuga el verb: jo trobo bolets, tu busques bolets, ell busca bolets. Nosaltres busquem bolets, vosaltres busqueu bolets, ells es perden a la muntanya i acaben sent rescatats per un puto helicòpter dels Mossos. 5 consells per no acabar com els últims.

Anar a buscar bolets no és un joc, pallús!!
Anar a buscar bolets no és un joc, pallús!!
  • La muntanya no és el puto Parc Güell, ojo perquè aquí t’hi pots perdre. Planifica on polles penses anar, joder, compra’t un mapa o algo. I no hi vagis sol, per més que et costi trobar algú que vulgui fer coses amb tu.
  • Ja sé que has anat de rebaixes a rebentar-te els quatre duros que et quedaven al banc, però hòstia tu, deixa els putos talons per quan vagis de juerga. Carda’t un calçat ben parit, I TAPA’T UNA MICA COLLONS, que al bosc hi carda rasca.
  • Porta algo de menjar. Com que ets tant pallús que t’hi acabaras perdent, almenys porta alguna merda per picar mentre et vénen a recollir. Res de sushis, ni makis ni mariconades per l’estil eh? Bocates de truita de mongetes o així. Algo que alimenti, joder. I OJO AMB ELS PAPERS DELS COLLONS EH? SI ELS CARDES AL TERRA TE LA TALLO.
  • Ojo amb el què agafes. Tinc tanta confiança en que trobis algo, que he titulat això “anireu a buscar bolets…”. Ni “a caçar”, ni “a trobar”. Perquè feina et durà veure algo a tu, empanat. Però bueno, que si de puta casualitat en trobéssis algun, pues que demanis consell a algun vell abans de cardar-lo a la puta paella.PUNT EXTRA:  Quan arribi el moment d’admetre que l’has cagat i que vas més perdut que en un pop en un garatge de camions, pues no sé, que truquis al 112.

I amb això vull dir: si no saps anar pels puestos, no hi vagis. Compra els bolets al mercat i no toquis els collons als bombers, que prou feina tenen.

 

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Us conec: anireu a buscar bolets i us perdreu

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.