RENFE, MODEL DE RECLAMACIÓ ESTÀNDARD

El continus problemes amb els trens m’han fet preparar-te un model de reclamació estàndard per la Renfe. Així cada cop que et putegin amb el seu retard -i impuntualitat-, els podràs fer arribar el teu “agraïment” el dia després.

RENFE, MODEL DE RECLAMACIÓ ESTÀNDARD
Quina mala llet que m’entra, tu

Estimada Renfe, em trobava jo _________ a l’andana de l’estació de __________, gaudint del caliu de les vostres cuidades instal·lacions, quan el so de la meravellosa megafonia que ens regala les oïdes, va comunicar-me, un cop més, que el convoi amb el que jo m’havia de desplaçar a _________, arribaria amb retard.

Va ser tanta la meva alegria al saber que podria gaudir una estona de tot aquell espectacle, que no vaig dubtar ni un segon en deixar la maleta al terra i sortir corrent cap a la primera gasolinera per comprar UN PUTO BIDÓ DEBENZINA, VENIR A VEURE-US A LA PUTA OFICINA, I CREMAR-VOS ELS OUS A TOTS PLEGATS. Sort en vau tenir que el malparit de l’estació de servei em va dir que no m’ho podia vendre si no tenia una garrafa homologada, que si no us deixo les pilotes depilades de per vida, colla de dats pel cul!! 

ARA. Us aviso que aquest matí n’he anat a comprar una al Carritifur, i que la propera vegada que em feu arribar tard a puesto, us vinc a cardar una visita. Que la vida és molt curta per passar-la tot el puto dia amb el cul als vostres bancs. Cardeu una mica de via, mai millor dit.

Gràcies per la seva atenció. Que passin una bona tarda -l’educació, en les reclamacions, que mai falti-.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu