Pastanaga: 5 motius per tenir-ne

S’acosta final de mes i entre el lloguer, el telèfon, els cabrons del gas i la llum, i totes les merdes que ho envolten t’has quedat sense un puto duro. I ara què cardarem? Què ens fotrem a la boca!? Doncs… pastanaga xaval. Que val quatre duros i dóna per a quasi tot.

Perquè és recomanable menjar pastanaga?

  1. Perquè sempre s’en poden trobar. Bé, entre febrer i maig costa més, però vaja, per menjar algo de invernadero de tan en tan no et moriràs. Pitjor són els porros que et fumaves de jove.
  2. Perquè endureixen les dents. O això diuen.
  3. Perquè en general són barates.

Què puc cardar amb una bona bona de pastanaga?

pastanaga
Menja pastanaga que no és salada -popular catalana-

Quan tens pastanaga a casa pots fer cremes, salses i fins i tot pastissos. Mira, te’n dono quatre idees per quan al rebost no hi ha gaire més que les cigales taronges aquestes:

  • Crema de pastanaga. És bona com el Déu que la va parir, no engreixa, i si te la fots a mig agost. quan prenguis el sol semblaràs el puto Umtiti. Què més vols?
  • Amanida del xino. Apa que no ho carden fàcil els xinos quan foten amanides: una mica d’enciam, quatre tristes olives, un tros de pebrot, i patanaga rallada. Salsa de soja per sobra, i llestos. Eh, i fora invents raros, tu.
  • Pastís de pastanaga. O com us agrada dir-ne ara, Carrot Cake, putos modernos. És ben bo, això sí.
  • Salsa pels macarrons. Sí, encara que et sembli raro, es pot fer salsa per pasta amb una pastanaga. Però això sí, és una puta merda de salsa, també t’ho dic.
  • Pastanaga sola. Sosso de collons, però ei, amb unes dents que semblaràs el puto hamster de ta cosina.

Una altra cosa bona que té la pastanaga és que si mai et ve un polític a demanar el vot li pots ben fotre pel cul -però després no la reutilitzis, guarro-.

No cardis el camp sense mirar...

Me cagon els collons!

Me cagon els collons!

JODER!! Quanta gent que sou! Moltes gràcies per seguir-me, joves http://t.co/EceSXgrkBv pic.twitter.com/AdyCFabyzZ — putesreceptes (@putesreceptes) October 20, 2014

Digues algo, per l'amor de Déu