5 merdes per quan no tens temps de cuinar

Abans vivíem més tranquils, collons. Ara esteu tot el puto anant amunt i avall, amb el puto mòbil a les mans, corrent metro amunt i metro avall, arribant tard sempre a llocs que ni sabeu que havíeu d’anar. I això fa que de vegades no tingueu temps ni de menjar decentment. I us passa que acabeu sempre menjant cagant llets…

206950948_6c822f621f_z

 • PIZZA CASA TARRADELLAS REESCALFADA:
  Les pizzes Tarradellas, fetes com a casa segons diuen, ja no són cap meravella, però és que el dia després ja són perquè et caiguin els collons al terra. Malgrat tot, et poden treure d’un apuro quan no tens temps de fer-te’n una tu mateix.
 • SOPA INSTANTÀNIA:
  Saps què és la homeopatia? Posen una substància curativa entre molta aigua i tal i cual. Bé, pues aquesta merda és similar, carden una gallina a nedar en una cuba de 8 hectolitres, i després ja en diuen sopa de pollastre. Malgrat tot, si fot fred, va bé per agafar temperatura de manera ràpida.
 • “PA AMB TOMÀQUET I ALGO“:
  Una de les virtuts del pa amb tomàquet és que comparteix qualsevol merda de xusco de pa ressec que tinguis per casa en un àpat digne dels esmorzars d’en Lluís Llach. Compra embotit mitjanament digne, i amb 5 minuts hauràs menjat com un bon català.
 • TRUITA A LA FRANCESA:
  Només un autèntic talòs no sabria fer-ne una -fotre un ou a la paella i donar-li forma no té molt secret-, i té l’avantatge que es fa en un moment. I pensar que els putos gavatxos anaven de grans artesans de la cuina…
 • PA AMB NOCILLA I ALTRES MERDES DE GORDO:
  Aquí rau el problema: que de vegades no teniu temps de dinar, i en comptes de fotre-us alguna cosa decent a la boca, us infleu a Nocilla com si no hi hagués demà. Me cago en la puta d’oros, deveu tenir grosella enlloc de sang, no m’estranya que us piquin els mosquits amb tant de sucre, joder!!

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

5 merdes per quan no tens temps de cuinar

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.