Els 5 tuppers que t’has d’endur a la mani

Quan diumenge hi vagis no t’oblidis dels plats que has de fotre al tupper per quedar com el més català de la mani.

tuppers
I qui diu tuppers, diu carmanyoles
  • Pa amb tomàquet: “Joder iaia, que poc original“. Si és que no es tracta de ser original, es tracta de que el món vegi que els catalans amb farina, aigua i tomàquets ja ens apanyem, que no ens espanten dient si un cop independents serem pobres. Joder, que ho hem estat sempre, que ja sabrem apanyar-nos.
  • Samfaina: Amb pollastre, amb conill, amb ous, amb bacallà, a la façana del PP… la samfaina queda bé a tot arreu.
  • Botifarra amb seques: Estar-se 5 hores dret et deixa els peus fets una puta braga, així que prepara’n una bona ració. Et donaran energia. I amés, de lo que se come se cría, que diuen.
  • Plats internacionals: bàsic que els de fora et vegin fotre’t un taco mexicà, hummus, una vichyssoise o un frankfurt bavarès. Que diguin “mira’ls els putes, si no és cert que no vulguin saber res del món, només no volen saber res d’Espanya”. Hem de caure bé.
  • Allioli: ja sigui en una fideuào acompanyant la carn a la brasa, ens cal allioli. Amb molt d’all. Que canti. Que pugi. Collons, que quan siguin les 17:14 i ens facin cridar l’“IN-INDE-INDEPENDÈNCIA” la bafarada arribi a Madrid.

BONUS TRACK: Paciència. NO T’OBLIDIS DE PORTAR TRES PUTOS TUPPERS PLENS DE PACIÈNCIA. PERQUÈ ENTRE ELS UNS I ELS ALTRES, MECAGONDÉU SI ENS EN CAL.

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu

Més receptes!

It seems we can't find what you're looking for.