Els 5 tuppers que t’has d’endur a la mani

Quan diumenge hi vagis no t’oblidis dels plats que has de fotre al tupper per quedar com el més català de la mani.

tuppers
I qui diu tuppers, diu carmanyoles
  • Pa amb tomàquet: “Joder iaia, que poc original“. Si és que no es tracta de ser original, es tracta de que el món vegi que els catalans amb farina, aigua i tomàquets ja ens apanyem, que no ens espanten dient si un cop independents serem pobres. Joder, que ho hem estat sempre, que ja sabrem apanyar-nos.
  • Samfaina: Amb pollastre, amb conill, amb ous, amb bacallà, a la façana del PP… la samfaina queda bé a tot arreu.
  • Botifarra amb seques: Estar-se 5 hores dret et deixa els peus fets una puta braga, així que prepara’n una bona ració. Et donaran energia. I amés, de lo que se come se cría, que diuen.
  • Plats internacionals: bàsic que els de fora et vegin fotre’t un taco mexicà, hummus, una vichyssoise o un frankfurt bavarès. Que diguin “mira’ls els putes, si no és cert que no vulguin saber res del món, només no volen saber res d’Espanya”. Hem de caure bé.
  • Allioli: ja sigui en una fideuào acompanyant la carn a la brasa, ens cal allioli. Amb molt d’all. Que canti. Que pugi. Collons, que quan siguin les 17:14 i ens facin cridar l’“IN-INDE-INDEPENDÈNCIA” la bafarada arribi a Madrid.

BONUS TRACK: Paciència. NO T’OBLIDIS DE PORTAR TRES PUTOS TUPPERS PLENS DE PACIÈNCIA. PERQUÈ ENTRE ELS UNS I ELS ALTRES, MECAGONDÉU SI ENS EN CAL.

 

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia