5 trucs de cuina per ineptes com tú

Saber trucs de cuina no dóna tantes alegries com saber-se desgravar calés de la Renta, però com que el saber no ocupa lugar

trucs de cuina
Saber bons trucs de cuina és casi tan útil com saber-se les taules de multiplicar
  1. Com arreglar una sopa que has destrossat salant-la massaQuè? Ja t’has tornat a passar de sal, gamarús? Mira que et dic que millor fer curt que no pas llarg… Aiii… sort que menos el morir-se, tot té remei a en aquesta vida. Pela i esberla una patata i fot-la a bullir una estona amb el caldo salat aquest que has parit. Ella es quedarà la sal, i la sopa passarà a ser comestible. No boníssima, però sí comestible. Això sí, no siguis garrulo, la patata carda-la al riu que estarà més salada que els collons del Kilian Jornet benpujat a l’Everest!
  2. Vols fotre un beure i no tens glaçonsTan borratxo com ets i no saps planejar-te? Quina vergonya. Va, per estalviar-te que el paki de sota et casqui 3 euros per una puta bossa de gel, treu la glaçonera aquella cutre que tens, i omple-la d’aigua. I sí, posa-la al congelador.
    Es clar, ja sé que això no és un truc. Però i si et dic que en comptes de cardar-li aigua freda, li fotis ben calenta? Es faràn molt abans, carallot!!
  3. Prou drames al tallar cebaque n’ets de ridícul, quines candèlies et cauen quan talles cebes. Això fill meu és perquè no ho fas al costat de l’aixeta de la pica amb un rajolí d’aigua. Sí, és raro, però funciona. I si més no sempre et podràs rentar la puta cara en acabat, mira.
  4. Pa fresc per al bocata de demàJa sé que es diu entrepà, però jo ho dic així i si no t’agrada doncs que et bombin. El fet: carda el pa en una bossa de plàstic, i afegeix-hi un tros d’api. Sí, un puto tros d’api. no em demanis perquè. La ciència és així de rara.
  5. “Puta alfàbrega, dura res i menys!”Sí, igual que el julivert. Però això no passaria si el guardéssis embolicat amb paper de cuina. I tot dins d’una bossa de plàstic. Això es deu a que el paper aguanta la humitat que és el que espatxurra l’assunto. Imagino per tant que fer-ho amb una Tena Lady també ha d’anar bé.

I aquests només en són cinc. Quan siguis capaç de recordar-los t’en passaré més. Però no vulguis correr ni tinguis pressa, que a dia d’avui encara no recordes ni com engegar la puta vitroceràmica a la primera.

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

It seems we can't find what you're looking for.

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

5 trucs de cuina per ineptes com tú

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.