Les putes receptes de la iaia en PDF

Descarrega’t aquí el llibre de les putes receptes de la iaia en PDF!

Els collons. Fer el llibre ens ha costat molt com per a regalar-lo per que ets guapo/a. Que segur que ho ets, però també ets una mica mariner d’aigua dolça. Enlloc de buscar com descarregar-te’l gratis en PDF podries comprar-lo, ostia.

Les putes receptes de la iaia en PDF

El trobaràs a les millors llibreries de Catalunya. I si no l’hi trobes, demana’l que te l’aconseguiràn. Amb sort lligues amb el dependent, que és pobre però culte.

Si cap de les anteriors opcions són prou vàlides per tu, el pots comprar a la nostra botiga on-line, on trobaràs tots els llibres de la puta iaia com per comprar-los tots d’una tacada.

I pots subscriure’t a les novetats de la puta iaia (tens la caixa aquí mateix) i al Facebook, i seguir-me al Twitter i a Instagram, que de tant en tant faig algún sorteig o descompte.

Potser t’ho podré dir més alt, però no més clar. Ara si vols segueix buscant pels puestos com descarregar Les putes receptes de la iaia en PDF.

[products ids=”5301,5349,5292,5305,5303,5293″ orderby=”date” order=”asc” columns=”3″]

Sempre al dia del que passa a ca la iaia

Les putes receptes de la iaia en PDF

Especial Sant Jordi

Gaudeix d’una experiència exclusiva on tastarem el Vi negre Cabernet Sauvignon de Jaume Giró i Giró, amb l’experta sommelier Vanessa Salinas.

Acompanyat amb formatges de la Garrotxa Mas Claperol.

Ens acompanyarà en Jofre Martell amb la seva icònica ironia.

El lot també inclou el llibre “El puto consultori sentimental de la iaia