Vedella amb camagrocs: fer-la no és impossible!

Fer vedella amb camagrocs és com fotre una vedella amb bolets de sempre, però al ser un dels plats preferits de l’Antònio, doncs m’hi recreo i la faig aquí, en honor a ell.

Aprendre’n la recepta, tot i ser una tocada de collons perquè t’hi tires una bona estona, t’asseguro que compensa. Recepta de vedella amb camagrocs

  1. Per començar sàpigues que el que et diré ara no t’agradarà, però et fots: compra vedella mitjanament bona. Gasta-te’ls una mica cony, que total t’ho acabaràs gastant en cigarros, i menys benefici que en treus, cagondéu! A més els camagrocs valen tres xavos i queda equiparat.
  2. La fots en una olla amb oli i un xic de llard a enrossir. No cal que te la quedis mirant, es farà igual.
  3. Cal ara que facis un sofregit amb ceba, quatre alls, pastanaga, tomàquet i tal i qual i que visquin junts a l’olla. Ja voràs que al final es mig desfan, cosa que ens treu feina. Així ben bé un quart, vint minuts. Què tal si aprofites aquest temps per a planxar, porc?

Segona part, ja queda poc per a degustar la vedella amb camagrocs!

  1. Ara recull les putes verdures pastoses aquestes, i les cardes o al morter – 🙂 – o al puto pot de túrmix – 🙁 – i les piques ben fines.
  2. També hi pots cardar una picada d’ametlles, julivert i hòsties d’aquelles. En acabat, ho tornes a cardar a dintre, i allargues amb caldo. O aigua. O t’hi pixes, jo que sé, però que hi hagi suc joder. -Ah! I un ragi de vi, eh!-
  3. Seguidament neteja els putos camagrocs que tinguis, els hi cardes un cop de paella -no literalment-, i ho agafeixes al tema. Ben bé s’haurà d’estar aquí 20 o 25 minuts més. Però no comencis a donar pel cul amb anar picant coses de la nevera que després no menges.
  4. L’últim pas és el millor: jalar.

La vedella amb camagrocs no només és bona com la mare que la va fotre, si no que a més és un producte més halal català que el Jordi Cuixart, la Forcadell i el David Fernandez fotent un 3 de 9 amb folre i manilles sobre la muntanya del Canigó alhora que beuen ratafia i canten cançons de Brams.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia