Fer un puto remenat de botifarra amb bolets

A Vic son experts en el cultiu de porc. Mira si no d’on ve l’Anglada.

Botifarra amb bolets!
Botifarra amb bolets!
  1. Neteja bé els bolets que vulguis cardar a la puta paella. I quan dic neteja bé, ho dic perquè a vegades venen replets de cucs, i cardar-se un cuc d’un bolets és de les putades més grosses que et poden passar. En acbat, talla’ls menuts.
  2. Esparreca la botifarra, és a dir, amb un ganivet, i amb compte de cardar-te mal -barrut-, obre-la de llarg- Talla a trossos més o menys petits i salteja-la en un collons de paella.
  3. Afegeix-hi ceba, i quan tot cardi bona pinta, aparta-ho una estona.
  4. Temps per saltejar els bolets. Jo hi cardo rossinyols, camagrocs, gírgoles, rovellons i xampinyons, però pots cardar-hi bastant el que et roti. Ara, si els has anat a buscar tu -que no crec que siguis pas capaç de trobar-ne, però bueno-, VIGILA QUÈ ET FOTS! Ets capaç de cardar-te una fenoide d’aquelles i deixar-te l’ànima a la taula. Si no saps caçar bolets, queda’t a la teva puta casa, i compra’ls al súper.
  5. Afegeix la botifarra i la ceba, salteja-ho junt una estona i fot un rajet de vi a l’assunto. Quan s’hagi evaporat, ja t’ho pots fotre.

Anar a caçar bolets era divertit fins que el paio aquell del Gran Dictat va cardar el programa a la teletres. Llavors els boscos es van omplir de lerdos i va perdre la puta gràcia.

 

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia