Plats fàcils per a gent inútil: crema de carbassó

Quan portes uns dies menjant com una puta truja, agraeixes un bon bol de crema de carbassó. I els teus pantalons també.

Twitter Tweet Small (32)

  1. Compra els putos carbassons, recordant el de sempre: en aquest país tenim uns productes que s’hi caga Cristo en parapente. Compra’ls d’aquí, collons.
  2. Pela’ls -com que ets una mica “així” imagino que faràs servir el pelador-, talla’ls a trossos, i carda’ls a bullir. No sé el temps, fins que estiguin tous, joder, mira-ho.
  3. Ho escorres -guarda l’aigua, per alguna altra cosa servirà algun dia-, i tritura’ls amb els puto túrmix -avui sí, perquè t’hi floriràs si ho has de fotre a mà-. Si vols també hi pots fotre els putos formatgets d’aquells de la vaca que rie.
  4. I bueno, ara que ja està li fots la mica de sal que vulguis i t’ho fots. Si vols, hi ha qui hi fot crema de llet o pernil, i així li troben aquell punt de greix que tant estimen. Tu mateix.

Si en comptes de fotre-ho amb carbassons ho fas amb una carbassa també queda bo, però en aquest cas no es diria crema de carbassó, sinó crema de carbassa.

NOTA: Hi ha qui hi afegeix ceba. Hi ha qui hi carda api. I alguns,  patates. I altres porros. Tu fot-hi el que vulguis. Mentre hi fotis carbassons, com si hi fots un puto ou Kinder.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia