Estàs de sort, puto gordo: avui, lassanya

Diuen que els gordos són més feliços. No sé si és cert del tot, però la veritat és que és probable que estiguis més content fotent-te una lassanya que no pas sopant cols de Brussel·les.

Joder la lassany, que n'és de bona...
Joder la lassany, que n’és de bona…
  1. Vinga, al lio, que duu feina això: una puta cassola, raig d’oli i a sofregir ceba i pastanaga ben xica. Un cop hagi agafat color, hi afegeixes la cran picada -de la que prefereixis-.
  2. Ara hi fots un bon tanto de vi – vi del barato, pallús!!-, i el puto tomàquet. Que faci xup-xup. -Eh! No t’oblidis de la sal i aquestes merdes, collons-.
  3. Has comprat plaques de lasanya no, inútil? O penses fer lasanya amb les putes rajoles de la cuina!? Doncs va, a bullir-les. I en acabat, a refredar-les sota l’aixeta.
  4. Saps fer beixamel? No? Doncs et compres el puto llibre que vaig parir, que posa com fer-la.
  5. Va, va, va, espavila, que ara ve el muntatge: en una safata grossa, beixamel al cul, base de pasta a sobre. i la bolonyesa que hem parit al punt 1. Una capa de permesà, tornes a posar pasta de lassanya… i així fins que te’n cansis. LA última, per cert es fa de formatge, perquè l’últim pas és gratinar-ho.
  6. QUÈ PUTA BALLENA, ET PLOREN ELS ULLS, OI?

T’hi has fixat en que les models de passarel·la carden totes una cara de cul que no s’aguanta? Això és perquè la última lassanya que es van cascar va ser abans de fotre la primera comunió.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia