Com fotre els moniatos

Fot 50 anys menjàvem moniatos cada puto dia de Déu perquè eren bastant baratos i  no s’arribava a més, de manera que si algun dia me’n fas, és possible que te’l foti pel cul. Malgrat tot, sé que s’acosta la castanyada i et farà gràcia fer-ne, així que t’explico com va el tema.

Els moniatos i les patates són cosins germans
Els moniatos i les patates són cosins germans
  1. Compra els moniatos a cala verdulera. Són una cosa amb forma de patata rara ataronjada i torta com la pixa d’en Catà. Agafa’ns 3 o 4.
  2. Treure’ls-hi la sorra i les merdes que portin, i embolica’ls amb paper Albal. A mi aquest paper em carda molt nerviosa, quan es trenca és una puta collonada, però embolicats es fan abans.
  3. El següent pas va en dues versions:Si vius a ciutat -> Carda’ls al forn un parell d’hores, a tota hòstia de temperatura. Això farà que et surti més cara la factura de la llum que el moniato en sí, però mira, et fots.
    Si vius a muntanya -> Fot un sot amb brasa i els cardes allà dins. Oju no cremis res, pallús.
  4. Sabràs quan estan fets punxant-los amb un pal o algo. CREMEN, O SIGUI QUE AMB EL DIT NO, GARRULO.

Bueno i ja està eh? Això ho fots a taula i.. bé, si estàs en plena postguerra pues t’ho menges, però si hi ha panellets no se’ls fot ni Cristo, la veritat. Però jo ja no m’hi poso, que ara sou tots molt moderns i igual em direu que us encanten.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu