Aprofita el puto lot de Nadal, joder.

En aquesta vida cal ser agraït. Si et regalen un puto lot de Nadal, celebra-ho, perquè sempre se’n podrà aprofitar algo. Encara que et sembli una puta merda. Apunta com:

Lot de nadal
Així sembla molta cosa, però al final queda en lo que queda

Vale, para’t un moment a pensar.

Amb moltes de les coses que trobaràs al lot de Nadal podràs fer com els ninjes que tiren una bomba de fum.

Són productes ideals per distreure a tothom i que no toquin els ous amb les seves putes batalletes.

  • Torrons: ja te n’he ensenyat a fer a la recepta de torró de xixona  algun de casolà i fins i tot el gelat de torró per l’estiu, però bueno, tenir els baratos aquells de batalla sempre és còmode. Especialment per distreure al gordo de turno.
  • Martini: Només els vells i els més modernos fan el puto vermut avui dia, així que ja ho saps, treu-los per distreure.
  • Neules: amb les neules no em toqueu els collons, les guardeu i me les envieu a mi, que m’agraden molt i mai demano res.
  • Cava: Si és de Freixenet el cardes pica avall. Si és d’un dels més nostrats, el treus pels postres. Com el Blanca Cusiné, que és bo de collons.
  • Merdes en almívar: si és pinya sempre pots fer un llom a la pinya, això, i si és préssec, t’hauràs d’inventar tu la puta recepta.
  • Vi: Beu-te’l quan marxin tots de casa i t’adonis que tot està fet una puta braga. No saps com, però tens molles de coses fins i tot a la ralla del cul.
  • Pernil: HAHAHA, tu un pernil al puto lot de Nadal, va tira flipat.

El que queda del lot de Nadal

Les olives, escopinyes i hòsties d’aquestes guarda-les. És l’únic que et servirà una vegada passat el puto Nadal. O que fins i tot podràs aprofitar pel nadal de l’any vinent.

I és que de vegades la millor opció aquestes festes és comprar una panera de Nadal com déu mana i deixar-te de collonades que després no vol ningú.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia