Com es fot un puto panettone?

El panettone, la puta merda de pastís aquell italià que no passa ni amb aigua, porta una feina de collons, t’aviso.

El pannettone, quina cosa tan fàcil de digerir per la part dels ous
El panettone, quina cosa tan fàcil de digerir per la part dels ous
  1. Mira, per començar, aquesta recepta de panettone carda una bona massa amb llet tèbia i llevat i farina. 75 ml, un sobre xic i 100 grams, si fa no fot et dono mides, que encara em cardaràs pasta de ciment, tu. Quan tinguis la pastarada aquesta, ho fots a reposar en algun lloc calentó durant mitja hora. Enmig dels ous no val, guarro.
  2. Ara has de cardar en un altre bol la mateixa quantitat de llet d’abans, també tèbia, i 125 grams de farina tamisada. A més, hi fas de afegir la pastarada d’abans, i parir-ne una nova massa. Repeteix lo del lloc calentó, i prepara’t per veure com dible el seu volum -mira, com tu per Nadal, puto gordo).
  3. Va, agafa el puto trasto aquest i el cardes en un bol, juntament amb una bona bola de mantega, tres ous, ratlladura de llimona, i 125 grams de farina tamisada més.  Carda’n una altra pastarada. Ja veuràs que aquesta comença a costar un ou de moure. FOTA’T. Ah, i no t’oblidis el polsim de sal de sempre.
  4. Carda una darrera amassada per incorporar-hi virutes de xocolata i les quatre panses de merda que sempre duen.
  5. Ara queda cardar aquesta merderada ben repartida en un motllo untat amb mantega, i fotre-ho al forn 10 minuts a 200º i després tres quarts d’hora a 160º. Es refreda deixant la porta oberta durant 5 minuts i la resta de l’estona sobre un drap. Aquest quadrúple temps es deu a que els italians són uns dats pel cul de collons.
  6. I bueno, ja està. Que aprofiti.

I jo pregunto: perquè polles en vols fer, si al puto lot de Nadal sempre n’hi carden un de panettone?

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia