Espaguettis negres amb sèpia

Diuen que qui ho veu tot negre és un pessimista. Serà perquè no coneixen aquesta puta virgueria.

Twitter Tweet Small (40)

  1. Carda a bullir els putos espaguettis segons digui el paquet, que per algo ho posen. Fes lloc entre tota la muntanya de merdes que tens a pica, bull-los i reserva’ls.
  2. Ara, en una paella de les bones, de les que no s’enganxen -sí, sí, de les que fas a base de punts amb el diari-, hi cardes a unes gambetes a rossir. Pensa que es fan petites, si les compres enanes igual ni les veuràs, garrepa.
  3. Afegeix-hi la sèpia tallada xica, ceba tallada, alls i una mica de bitxo. Oju perquè aquest plat pica bastant el malparit, no li cardis a un nen petit -a no ser que l’odiïs-, i tampoc a aquella colla que ploren a la mínima.
  4. Ara, tota aquesta barreja l’apartes. Agafes un puto pot i hi cardes un parell de bosses de tinta de calamar. Ho deixa tot fet una puta merda, així que APUNTA. Carda-hi un raig de vi blanc i remena el pot amb estil.
  5. Ho ajuntes tot a la paella -gambes + salsa negra + espaguettis-, una passadeta per la paella -un bon moment per incloure quatre closques al tema-, i directe a la gargamella.

Els espaguettis negres amb sèpia són collonuts, però són una idea de puta pena per una primera cita, perquè les dents et queden fetes una puta desgràcia i fa com coseta, després. Ja t’ho vaig explicar a El puto Consultori, el que es podia menjar i no en aquests casos. 

 

Digues algo, per l'amor de Déu