Com cardar pollastre amb gambes

… o com en diuen els putos pijos: un “mar i muntanya”

Pollastre amb gambes
Posa un pollastre amb gambes a la teva vida
  1. Comença per cardar a daurar el pollastre en alguns collons de cassola que tinguis. I l’apartes.
  2. Ara, fes el mateix amb les gambes. Quan les paguis, probablement et cagaràs en aquesta recepta, perquè van a preu d’or, però ja saps com va: la cuina, a l’igual que l’amor, mai surt barata. 
  3. En l’oli amb el que has fet això, fots ceba, allets i tal a foc lent; i en acabat, tomàquet. Vaja, un puto sofregit, sí.
  4. Incorpora el pollastre… i si ets capaç de flamejar una cassola sense sortir a les notícies, fes-ho ara, amb brandi. Si no, deixa-ho, que els bombers prou feina tenen.
  5. Got de vi blanc -1, més o menys-, i tapa posada. Al cap de 10 minuts, ho cobreixes amb aigua, i tornes a tapar. Ara paciència, que n’hi ha per mitja hora. No tens res per fer, de mentre? 
  6. Saps cardar una bona picada catalana? Fes-la, i fot-li ara! No saps fotre-la? Doncs mira això.
  7. Ara és un bon moment per cardar de nou les gambes a la cassola, amb tot el sidral fet. Amb 5 o 10 minuts n’hi haurà prou.

Si no et pots pagar unes gambes vermelles, fes-ho amb escamarlans. Si no et pots pagar uns escamarlans, fes-ho amb gambes normals. Si no et pots pagar ni unes putes gambes barates, o ho fas amb les cucaratxes de la cuina, o directament et cardes uns espaguettis a la bolonyesa, jo què sé.

Digues algo, per l'amor de Déu