Cigrons a la catalana™

Tot bon català busca la subvenció de torn, i per descomptat jo no sére menys! Així que aquí ve una recepta típica catalana

dissabte-90

  1. Carda’m una picada de fruits secs. I quan dics secs no vull dir prims, capullo, vull dir ametlles i coses d’aquelles que menges mentre mires el puto futbol.
  2. Em cardes un cop estiguis un sofregit ben parit. Fes-t’hi una mica, no m’hi fotis només ceba i alls, collons, sigues creatiu. Ves a can verdulero i demana què cony hi fotria ell. AH, I NO T’OBLIDIS QUE UN COP TINGUI COLOR HI HAS DE FOTRE TOMÀQUET!!
  3. M’ho redueixes amb vi -te’n queda, borratxo dels collons, o ja te l’has cardat tot?-, i m’hi fots la sal i aquelles coses. Va, que foti xup-xup -i si cal, un dit d’aigua, però ojo-.
  4. Carda-hi els cigrons. De pot, com sempre, oi? No fos cas que mantinguéssim una tradició? Joder… bueno va, tira, és igual. Fot-li el suc també, ara que hi penso, ja hi va bé.
  5. I afegeixes la picada que has parit abans, quatre espècies que hi donin gust.. i hi ha qui hi carda un ou dur tallat. Jo no ho faig, però tu fot el que et roti, que t’ho menjaràs tu, de fet.
  6. I bueno, pues quan cardi bona cara, doncs gola avall.Artur, mira com faig país!! On collons m’ho ingresseu això, me cago en Déu!!? 

Digues algo, per l'amor de Déu