Vine a Vic!

Vine a treure el nas a Les putes receptes de la iaia. Trobaràs al puto nét esclavitzat al Carrer de la Riera número 21, a pocs metres de la plaça major, que deu ser l’únic que coneixes de Vic de quan ensenyen la temperatura amb la càmera del temps al telenotícies. Hi ha un parc al darrere de puta mare, on els gossos, els xiquets i els esverats poden córrer com si no hi hagués demà sense perill de ser atropellats.

El carrer carda una pendent de collons, però també et va bé, que així fas esport. Això sí, els que vingueu de Can Fanga abrigueu-vos si veniu a l’hivern, que encara se’n constipareu. Segur que en volíeu un enmig de Plaça Catalunya, però el malparit que porta l’Apple se’ns va avançar a agafar el puto local.

Les putes receptes de la iaia és un mercat de puta mare

Per comprar tot el que necessitis per parir les teves pròpies receptes. Fuita fresca, verdura, pa, vins d’aquí i d’allà, iogurts per quan no te’ls puguis fer tu sol, patates de bossa, pasta, xocolata i totes les collonades que els xarnegassos del Mercadona et venen de qualsevol manera. Producte de proximitat i de molta qualitat.

És cafeteria, restaurant, vermuteria i cerveseria

Podràs menjar i beure de collons, i et podràs cardar un cafè collonut! Com que us esteu gratant els ous tot el dia, jo us faré treballar de valent. Tindreu ELS PUTOS PLATS DE LA IAIA llestos perquè us els escalfeu sense donar gaire pel cul. Ah, i si us els voleu fotre a casa cap problema, eh? Més baratos que us sortiràn. I un cafè tremendo, begudes de sempre, cervesa artesana, podràs venir a esmorzar, a fotre el vermut, a dinar, a berenar, a embolingar-te i fins i tot a sopar.

I trobaràs totes les putes coses de la iaia

Si vols sortir tot carregat de productes de la iaia per a regalar, també els trobaràs. Els llibres, samarretes, una tote-bag d’aquelles modernes i fins i tot la puta birra.

 

.

Vic
De quan es va fer la cata de cerveses a Les putes receptes de la iaia Vic

E